Fogászati ellátás a Madentában

Kedves Páciensünk!

 

Kérjük, olvassa el a Madenta Fogászati Központban biztosított fogászati ellátással, valamint a fertőzésveszély elkerülése érdekében bevezetett óvintézkedésekkel kapcsolatos információkat!

Kérjük, olvassa el a Madenta Fogászati Központban biztosított fogászati ellátással, valamint a fertőzésveszély elkerülése érdekében bevezetett óvintézkedésekkel kapcsolatos információkat!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy továbbra is kizárólag előzetes telefonos egyeztetés alapján tudunk időpontot biztosítani! Telefonos megkeresésüket nyitvatartási időben tudjuk fogadni.


Fogászatunkon minden feltétel adott ahhoz, hogy a beavatkozásokat maximális védelem mellett, teljesen biztonságosan végezzük el.

Amit mi teszünk annak érdekében, hogy kizárjuk a fertőzés kockázatát:

 • Ha a rendelőnkbe érkező páciens még nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, a recepciós pultnál ellenőrizzük a hőmérsékletét; a kezelésbe csak megfelelő értékek esetén kezdünk bele. Emellett aláíratunk egy nyilatkozatot arról, hogy tüneteket nem észlel magán, nem érintkezett bizonyítottan fertőzött személlyel stb.
 • Recepciós kollégáink orvosi maszkban végzik munkájukat.
 • Rendelőnkben mindig is rendkívül szigorú higiénés szabályokat követve dolgozunk. A járványhelyzet első pillanatától pedig, ha lehet, még körültekintőbben járunk el minden egyes esetben. A rendelő teljes területén rendszeresen szellőztetünk.
 • Kollégáink – az orvosoktól és asszisztensektől kezdve a recepciósokon át a takarító személyzetig – oktatása az új járványügyi és higiéniai szabályokról, a szükséges extra teendőkről mind elméleti, mind gyakorlati szinten megtörtént.
 • Az összes kollégánk megkapta a védőoltást, így mindenki védettséget élvez a koronavírussal szemben.
 • Kollégáink csakis egészséges állapotban vállalják a munkát. Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk pácienseinkre is.

És amit Öntől kérünk a fertőzés kockázatának elkerülése érdekében:

 • Betegség esetén, kérjük, mondja le időpontját!
 • Kérjük, hogy a megadott időpontra pontosan érkezzen, kísérő nélkül. Kiskorú gyermeket egy felnőtt kísérhet.
 • Kérjük, hogy a váróba érkezés után a recepción kihelyezett kézfertőtlenítő folyadékkal alaposan mossa meg kezét!
 • A jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályoknak megfelelően az egészségügyi intézmények területén továbbra is kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése. Kérjük, rendelőnkbe ennek megfelelően szájmaszkban érkezzenek!

Kollektív érdekünk, hogy az egyéni felelősségvállalás megtörténjen, ezért pácienseinket a szabályok betartására, a józan ész és a lelkiismeret diktálta magatartásra kérjük. Ezzel:

 • elkerüljük a felesleges kontaktusokat
 • megfelelő időt biztosítunk a fertőtlenítésre és az előkészítésre
 • és legfőképpen, valódi biztonságot teremtünk mind pácienseink, mind kollégáink számára!

Minden kedves Páciensünknek köszönjük az együttműködést! Várjuk Önöket továbbra is a legnagyobb szeretettel és törődéssel!

Összeszedtük és megválaszoltuk a pácienseinktől érkező legfontosabb kérdéseket annak érdekében, hogy eloszlassuk a kételyeket és bebizonyítsuk: a fogászati kezelés semmivel sem jár nagyobb kockázattal, mint bármilyen egyéb, akár napi szinten végzett tevékenység! Cikkünket ITT olvashatják!