Fogszabályozásakció!

-20%minden rögzített készülékre

Bejelentkezem konzultációra!

VELÜNK EGYENESBE JÖSSZ!

A Madentában tudjuk, milyen érzés, ha takargatod, szégyelled a fogsorodat és irigykedve nézed a mások mosolyából elővillanó szabályos, rendezett fogakat!

Ismerős az érzés? Te is fogszabályozáson töröd a fejed? Akkor most három jó hírünk is van!

Az első, hogy őszi akciónk keretében most igazán kivételes, 20%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá a legmodernebb rögzített fogszabályzókhoz! A második, hogy a jelentős kedvezmény a fogszabályozásban új utakat megnyitó Damon-Insignia® készülékre is érvényes! A harmadik, hogy az amúgy is rendkívül jutányos árak mellett most még részletfizetési lehetőséget is kínálunk!

Éld át velünk a gyors és kényelmes fogszabályozás élményét – most akár részletfizetéssel!

EZ MOST MIND A TIÉD LEHET

20%
KEDVEZMÉNY

Most minden rögzített fogszabályozó készülékünkre – beleértve a Damon-Insignia®-t is – 20% kedvezményt adunk.

KONZULTÁCIÓ JÓVÁÍRÁS

Az első konzultáció során javaslatot teszünk a számodra ideális fogszabályozási lehetőségekről. Elfogadott kezelési terv esetén a konzultációd díját, azaz 10.000 forintot jóváírunk.

RÉSZLETFIZETÉSI
LEHETŐSÉG

Pénzügyi partnercégünknek köszönhetően kezelésed költségeit rendkívül kedvező hitelkonstrukció keretében most akár havi részletekben fizetheted ki. A banki ügyintézést pénzügyi tanácsadók intézik, térítésmentesen!

AJÁNDÉK -
CSOMAG

Egy ajándék piperetáskában megkapod tőlünk az otthoni fogápolásához nélkülözhetetlen eszközöket! Tartalma: orthodontiai fogszabályozó fogkefe, fogköztisztító kefék, egycsomós kefék, manuális fogkefe.

INGYENES
POLÍROZÁS

A kezelés végeztével egy alapos prophyflex fogtisztítást is kapsz ajándékba, hogy a fogszabályozás során lerakódott fogkő és sárgás elszíneződés ne rontsa el az új fogsorod látványát!

FOGSZABÁLYOZÁS RÉSZLETRE,
ÖNERŐ NÉLKÜL!

Jelentkezz be hozzánk egy konzultációra, hogy közösen kiderítsük, melyik a számodra ideális fogszabályozási lehetőség, és hogy időben és költségekben ez mit jelentene Neked. Ennek ismeretében eldöntheted, élsz-e a pénzügyi partnercégünk nyújtotta ajánlattal, amely lehetővé teszi, hogy kezelésed kiszámítható és tervezhető kiadást jelentsen!

Érdekelnek a részletek? Olvass tovább!

*Jelen kalkuláció nem minősül ajánlattételnek és nem helyettesíti az általános hitelbírálatot.

%FIXKAMATOZÁSÚSZEMÉLYIKÖLCSÖN

Bejelentkezem konzultációra!

A Madenta elhozta Neked az Insignia® Advanced Smile Design® technológiát és a Damon-Insignia® készüléket! Élvezd a személyre szabott virtuális tervezés adta előnyöket, éld át a gyors és kényelmes kezelés élményét! Nincs kellemetlen feszítő érzés, nincsenek felesleges fogmozgatások, gyakori rendelői látogatás, és nincs elnyújtott kezelés. Van viszont tervezhetőség, gyorsaság, hatékonyság, pontosság és napról napra szépülő mosoly!

 

RÖVIDEBB KEZELÉSI IDŐ!

Az Insignia® Advanced Smile Design® tervezőszoftver segítségével egyedileg tervezett Damon-Insignia® készülékkel el tudjuk kerülni a felesleges fogmozgatásokat, így a kezelés teljes időtartama jelentősen, akár 25-30%-kal csökkenhet.

LÁSD AZ EREDMÉNYT ELŐRE!

A program a fogazatodról vett lenyomat alapján kiszámítja a teljes kezelés alatt várható fogmozgást és filmszerűen meg is mutatja azt, így már a kezdetekkor tudjuk, hová tartunk, mi a cél. Ez a szakembereknek támpontot ad, Neked pedig hitet az eredményben és a bizonyosságot, hogy érdemes belevágnod!

EGYÉNRE SZABOTT MOSOLY

A standard, előre gyártott fogszabályozó készülékekkel ellentétben, a Damon-Insignia® minden páciensre egyénre szabottan készül el a tervező szoftver számításai alapján. Az egyedileg, kifejezetten Neked gyártott készülékkel nem csak, hogy elkerüljük a felesleges fogmozgásokat, de megalkotjuk a Te igazi mosolyodat!

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG: LÁTHATÓ VÉGEREDMÉNY A KEZELÉS ELŐTT

Haladjunk a kívánt eredményből kiindulva! Az Insignia® alkalmazásával visszafelé tudunk építkezni, vagyis az elérni kívánt végeredményből kiindulva tervezzük meg a személyre szabott Damon-Insignia® fogszabályozó készülékedet. Ráadásul a program filmszerűen képes megjeleníteni azon mozgások sorozatát, melyeken a fogaid végighaladnak majd a fogszabályozás során, így előre láthatod, hogyan fog kinézni fogsorod a kezelés végeztével.

AZ AKCIÓBAN ELÉRHETŐ KÉSZÜLÉKEK

Damon-Insignia®

Személyre szabott, kiszámítható, pontos, gyors és hatékony kezelés – az Insignia® Advanced Smile Design® és a Damon-Insignia® készülék új utat nyit a fogszabályozásban!
* Az ár mindkét állcsontra rögzített készülékre vonatkozik.

860 000 Ft helyett

most *688 000 Ft

Damon Clear®

A Damon Clear® rendszer átlátszó műanyag elemekből áll (ún. fehér fogszabályozó), így sok esetben fel sem tűnik beszélgetőpartnerednek, hogy fogszabályozót viselsz. A készülék – amellett, hogy esztétikus – a legkomplexebb esetek kezelésére is alkalmas.

360 000 Ft helyett

most 288 000 Ft

Damon-Q®

A modern fogszabályozás egyik dinamikusan fejlődő területe a kisebb erőkkel működő fogszabályozás. Tulajdonságainál fogva ez a készülék sokkal gyengédebb, fog- és csontbarát eljárással képes mozgásra bírni a fogakat.

260 000 Ft helyett

most 208 000 Ft

Alexander®

Hagyományos mechanikával működő fémszínű készülék, nagy előnye kedvező árfekvése és széleskörű alkalmazhatósága.

180 000 Ft helyett

most 144 000 Ft

Bejelentkezem konzultációra!

A Madentában felpörögnek az események!

Még egy fogászati kezelés alatt is repülhet az idő, különösen, ha az ember olyan jó kezekben van, mint a fiatal Eszter dr. Borsos Gabriellánál, a Madenta fogszabályozó főorvosánál. Természetesen az életben a fogszabályozó készülék felhelyezése a felső fogsorra valamivel tovább tartott, mint a videón, de az eljárás az első pillanattól az utolsóig, a tanácsadást is beleértve, nem vett igénybe többet 45 percnél.

Fogszabályozás a lehető legrövidebb idő alatt? A Madentával tényleg lehetséges!

Dr. Borsos Gabriella

A Madenta fogszabályozó főorvosa. 1994-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, 1998-ban fog- és szájbetegségek szakvizsgát, 2000-ben egyetemi fogszabályozás szakorvosi vizsgát tett. 2014-ben doktori fokozatot kapott. Szakmai gyakorlatát javarészt külföldön szerezte, ez idő alatt széleskörű tapasztalatra tett szert a modern fogszabályozási technológiák alkalmazásában. Fő szakmai erőssége a precíz orthodontiai diagnosztizálás és tervezés, mely a fogszabályozás egyik legkritikusabb része. Kiterjedt tudományos és oktatói tevékenységet folytat, rendszeresen tart előadásokat hazai és külföldi kongresszusokon. Munkáját odaadóan, töretlen lelkesedéssel végzi.

„A gyógyítás szeretete motivál: az okozza a legnagyobb örömet, ha a kezelés befejeztével a páciensek elégedettek, boldogok, és bátran mernek mosolyogni.”

Dr. Marton Zsuzsanna

A pályaválasztás számára egyértelmű volt, mivel családjának több tagja is orvosként, illetve fogorvosként dolgozott. A fogorvoslás az a terület, amelyben igazán jól érzi magát és ki tud teljesedni benne. 2013-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, illetve egy évig ösztöndíjjal Németországban, a Müncheni Egyetemen folytatta tanulmányait. Dr. Marton a diplomázást követően általános fogászati gyakorlatot szerzett, majd a rezidensképzést a Heim Pál Gyermekkórház fogszabályozási osztályán töltötte, ahol 2016 novemberében sikeres szakvizsgát tett.

„A fogszabályzás szépsége szakmai oldalról a pontosságban és a precizitásban rejlik, emberi oldalról pedig abban, hogy segíthetek a pácienseim önbizalmának visszaszerzésében.”

Dr. Csiki Ildikó

1999-ben fogorvosi diplomát, 2005-ben fog-és szájbetegségek szakvizsgát, 2008-ban pedig egyetemi fogszabályozási szakvizsgát tett. Az évek során komoly szakmai rutinra tett szert, állami és privát szférában egyaránt dolgozott. Nemzetközi és hazai szakmai továbbképzések állandó résztvevője, vallja, hogy az élethosszig tartó tanulás és fejlődés elengedhetetlen az ő szakterületén. Különböző fogszabályzó társaságok aktív tagja (World Federation of Orthodontics, European Orthodontic Society, Swedish Orthodontic Society). A fogszabályzás számára inkább hivatás, mint szakma, három fő pillérrel: empátia, kreativitás, precizitás.

„Talán elérhetetlen a tökéletesség, de meg kell próbálni a lehető legjobban megközelíteni. És ha hiszünk abban, amit csinálunk, akkor nincs lehetetlen!”

GYIK

Tele vagy kérdésekkel a részletfizetést illetően? Nálunk egy sem marad megválaszolatlan!

 • Jogosult vagy a hitel igénybevételére?

  IGEN, amennyiben az igénylés feltételeinek megfelelsz. Ezek a következők:

  • 18. életévét betöltött, cselekvőképes, devizabelföldi személy
  • Legalább a minimálbért elérő, igazolható havi jövedelemmel rendelkezik
  • Az igényléskor nem szerepel a KHR negatív adóslistáján, nincs köztartozása, a banki adósminősítési szintnek megfelel
  • Bejelentett állandó magyarországi lakcímmel rendelkezik
 • Honnan érkezik a kölcsön?

  Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk partnereink kiválasztásakor arra, hogy hozzánk hasonlóan ők is magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak. Pénzügyi partnercégünk, a Magyar-Hitelközvetítő Kft. Magyarország piacvezető bankjainak ajánlatai közül választja ki a számodra megfelelő hitelkonstrukciót.

 • Hogyan kerülsz kapcsolatba a hitelügyintézővel, és mire számíthatsz?

  A rendelőnkben elérhető hiteligénylő adatlap kitöltését követően 24 órán belül telefonon megkeresnek pénzügyi partnerünk szakképzett tanácsadói, hogy időpontot egyeztessenek egy személyes találkozóra. Mivel a banki ügyintézés minden lépését menedzselik, így az ideális hitelkonstrukció kiválasztásán és a szükséges dokumentumok benyújtásán túl nincs más teendőd. A szakemberek a későbbiekben, a hitelfolyósítás teljes ideje alatt is elérhetők számodra, munkanapokon 10 és 17 óra között várják hívásod. Szolgáltatásuk térítésmentes.

 • Mennyi idő alatt történik meg hitelkérelmed elbírálása?

  Ahogyan a fogszabályozó kezelésünk, úgy az ügyintézés is gyors és hatékony. Ha a pénzügyi szakemberek a személyes egyeztetéskor arra a megállapításra jutnak, hogy minden feltételnek megfelelsz és jogosult vagy a hitel igénybevételére, akár már a következő találkozó alkalmával megtörténhet a szerződéskötés.

 • Egyetemre jársz és nincs saját jövedelmed?

  Sebaj! Amennyiben szüleid megfelelnek a hitelnyújtáshoz szükséges feltételeknek, ők is hozzájutnak a hitelhez a nevedben és helyetted.

 • Mit kell még tudnod?

  Amennyiben az összes feltételnek megfelelsz, minimum 500.000, maximum 2.000.000 Ft-ba kerülő fogszabályozó eljárásra igényelhetsz hitelt, önerő, vagyis kezdőrészlet befizetése nélkül. A futamidő hossza 12-96 hónap, ezen belül Te döntesz arról, hogy mennyi idő alatt teljesíted a hitel teljes összegének visszafizetését a bank felé. A korábban megállapított törlesztőrészlet és kamat a teljes futamidő alatt garantáltan változatlan marad!

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

Jelentkezz be most konzultációra!