Jelentkezz be most ingyenes konzultációra!

A Madentában tudjuk, milyen érzés, ha takargatod, szégyelled a fogsorodat és irigykedve nézed a mások mosolyából elővillanó szabályos, rendezett fogakat! Az egészséges és esztétikus fogazat életminőségünk része, önértékelésünk szimbolikus jelzője. A szép, szabályos fogazat azonban nem kizárólag esztétikai kérdés: a fogszabályozás a megelőzés, a fogmegtartás lényeges eszköze.

A rendelőnkben elérhető modern készülékek esztétikusak, kényelmesek, hatékonyak. A nívós nemzetközi innovációs és egyéb díjakkal elismert láthatatlan Invisalign® rendszer használatával a kezelés egésze gyorsabb és kíméletesebb. A Madentában komolyan vesszük a minőséget, úgy a kezelések, mint az élmények terén.

Éld át velünk!

AMIT KÍNÁLUNK

20%
KEDVEZMÉNY

Most a láthatatlan fogszabályzó rendszerek non plus ultrájának számító Invisalign készülékre jelentős, 20%-os kedvezményt adunk.

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Az ingyenes konzultáció során találkozhatsz Invisalign-specialista szakorvosunkkal, aki felméri, számodra megfelelő-e ez a hihetetlen szabadságot kínáló, ugyanakkor roppant hatékony kezelést lehetővé tevő metódus!

KÖNNYÍTETT
FIZETÉS

Ha számodra az Invisalign legnagyobb csomagja, az Invisalign Full jelenti a megoldást, a végösszeget most két részletben is kiegyenlítheted!

Tapasztald meg az Invisalign logo életérzést!

EGYEDÜLÁLLÓ ÚJÍTÁS:
LÁTHATÓ VÉGEREDMÉNY A KEZELÉS ELŐTT

Amennyiben az Invisalign® rendszer alkalmas fogsorod kiegyenesítéséhez, virtuális 3D kezelési terv készül a fogszabályozás teljes folyamatáról a ClinCheck® szoftver segítségével. A ClinCheck® megjeleníti azon mozgások sorozatát, melyeken a fogaid végig fognak haladni a fogszabályozás során, így előre láthatod, hogy hogyan fog kinézni fogsorod az Invisalign® kezelés végeztével.

INVISALIGN® életérzés… MI AZ IGAZSÁG?

Láthatatlan, bármikor kivehető, könnyen tisztítható, viselése sokkal kevesebb kellemetlen érzéssel jár és még a rendelői látogatások száma is csökken! És hogy mi az igazság? Fruzsi és Kristóf már ismeri az Invisalign életérzést, és most őszintén és leplezetlenül beszélnek tapasztalataikról.

Jelentkezz be most ingyenes konzultációra!

ISMERD MEG FOGSZABÁLYOZÓ SZAKORVOSAINKAT!

Dr. Borsos Gabriella

A Madenta fogszabályozó főorvosa. 1994-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, 1998-ban fog- és szájbetegségek szakvizsgát, 2000-ben egyetemi fogszabályozás szakorvosi vizsgát tett. 2014-ben doktori fokozatot kapott. Szakmai gyakorlatát javarészt külföldön szerezte, ez idő alatt széles körű tapasztalatra tett szert a modern fogszabályozási technológiák alkalmazásában. Fő szakmai erőssége a precíz orthodonciai diagnosztizálás és tervezés, mely a fogszabályozás egyik legkritikusabb része. Kiterjedt tudományos és oktatói tevékenységet folytat, rendszeresen tart előadásokat hazai és külföldi kongresszusokon. Az elmúlt több mint egy évtizedben átfogó tudást és kiemelkedően nagy rutint szerzett az Invisalign fogszabályozó rendszer alkalmazásában. Munkáját odaadóan, töretlen lelkesedéssel végzi.

A gyógyítás szeretete motivál: az okozza a legnagyobb örömet, ha a kezelés befejeztével a páciensek elégedettek, boldogok, és bátran mernek mosolyogni.

Dr. Csiki Ildikó

1999-ben fogorvosi diplomát, 2005-ben fog-és szájbetegségek szakvizsgát, 2008-ban pedig egyetemi fogszabályozási szakvizsgát tett.Az évek során komoly szakmai rutinra tett szert, állami és privát szférában egyaránt dolgozott. Nemzetközi és hazai szakmai továbbképzések állandó résztvevője, vallja, hogy az élethosszig tartó tanulás és fejlődés elengedhetetlen az ő szakterületén. Különböző fogszabályzó társaságok aktív tagja (World Federation of Orthodontics, European Orthodontic Society, Swedish Orthodontic Society).A fogszabályzás számára inkább hivatás, mint szakma, három fő pillérrel: empátia, kreativitás, precizitás.

 

Talán elérhetetlen a tökéletesség…. de meg kell próbálni a lehető legjobban megközelíteni. És ha hiszünk abban, amit csinálunk, akkor nincs lehetetlen!

Dr. Dallos Fanni

Pécsett diplomázott 2017-ben. Az egyetem után általános fogorvosként tevékenykedett; a mai napig dolgozik egy körzeti rendelőben. Az akut ellátás kihívásait izgalmas próbatételként éli meg. Jártas a legkülönbözőbb beavatkozásokban, legyen az foghúzás, gyökérkezelés, protetikai munkák, traumás sérülések ellátása.2019-ben fogszabályzó rezidensként érkezett a Madentába; az elmúlt két évben dr. Borsos Gabriella mellett nemcsak a szakma fortélyait, a digitális tervezéshez használt programok, szoftverek és az intraorális szkenner használatát sajátította el, de belekóstolhatott a fogorvoslás egyik jövőbeli irányzatának tartott ízületi terápiás ellátásba is. Maximalista, kiemelten figyel arra, hogy precízen dolgozzon, a legjobbat nyújtsa.

Minden egyes fogszabályozó beavatkozás nagyon alapos, gondos tervezést igényel; ez a sikeres végeredmény záloga.

Ha nem az invisalign...

Megeshet, hogy számodra nem az Invisalign jelenti az üdvözítő megoldást. Ne aggódj, számtalan egyéb lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy együtt elérjük álmaid mosolyát. Modern készülékeink nemcsak kíméletesek és hatékonyak, de esztétikusak is, szinte ékszerként funkcionálnak! A jól bevált hagyományos fém, a sikkes arany és a lágy erőkkel működő újgenerációs fém és átlátszó rögzített készülékeinket imádni fogod – különösen a most kínált akciós, 15-20%-kal csökkentett áron!

Jelentkezz be most INGYENES konzultációra!