Az őssejtbankok elvén alapuló SmileWarp ötlete kollégánk, dr. Nagy Árpád fejéből pattant ki. Az innovatív eljárás a fogászat világában elsőként nyújt lehetőséget a mosoly (legyen az rehabilitált vagy az eredeti) digitális rögzítésére, lementésére, tárolására és jövőbeli újbóli kivitelezésére. Így az eredeti vagy rekonstruált fogsorban bekövetkező bármilyen állapotromlás (természetes vagy balesetből származó fogkopás, fogvesztés, fogak elmozdulása, stb.) esetén is a leghitelesebb, legszebb állapot állítható vissza. A SmileWarppal lementett és megőrzött fájl továbbá a fogorvosoknak is óriási segítséget nyújt fogpótlások, parodontológiai kezelések, implantációk alkalmával is; teljes foghiány esetén pedig, amikor a szakemberek csak kevés vagy semmilyen támponttal nem rendelkeznek az ideális fogsor elkészítéséhez, egyenesen felbecsülhetetlen értékű lehet.

A SmileWarppal egy életre biztonságban van a mosolya!

Ezt a mosolyt érdemes volt lementeni!

Értse meg a SmileWarp jelentőségét Vivien történetén keresztül! Mint a róla és kezelőorvosáról (aki történetesen dr. Nagy Árpád volt) készült megható kisfilmből is kiderül, a 25 éves lány csodálatos átalakulása mindössze 10 nap alatt történt a Madentában. Az új mosollyal új ember született. A SmileWarp azt teszi lehetővé, hogy történjen bármi, ez a mosoly már mindörökre Viviené maradjon!

Kíváncsi?

Itt mindent megtalál, amit a SmileWarpról tudni érdemes!

 • Mi a SmileWarp?

  A SmileWarp a Madenta fogorvosa, dr. Nagy Árpád által szabadalmaztatott eljárás, amely lehetőséget nyújt a mosoly digitális lementésére, tárolására és a jövőbeli újbóli kivitelezésére. A SmileWarp név a “time warp” kifejezésre utal, melynek jelentése: időhurok. Nem scif-fi rajongó? Akkor hagyja ki a következő mondatot és rögtön ugorjon az utolsóra! Az időhurok egy hipotetikus szakadás vagy torzulás az idő múlásában, ami képes az események egyik időszakról a másikra való átmozgatására vagy az idő múlásának felfüggesztésére. Mindez sokkal egyszerűbben megfogalmazva: az idő múlik, de a SmileWarppal az Ön mosolya örök.

 • Kinek ajánlott a SmileWarp-regisztráció?

  Elsősorban azoknak a pácienseknek célszerű igénybe venni ezt a szolgáltatást, akik elégedettek a mosolyukkal, legyen az természetes vagy rehabilitált fogsor. A korona vagy bármilyen fogpótlás ugyanúgy viselkedik, mint a saját fog, így elkophat, eltörhet, trauma érheti, a fogágy leépülhet körülötte. Ebben az esetben megoldást jelenthet a SmileWarp. Nem ajánlott a regisztráció azoknak, akiknél még aktív csontnövekedés zajlik, mert a csontállományban bekövetkező változások nem teszik lehetővé a digitalizált minta későbbi felhasználását. Emiatt a regisztrációt 20 éves kor alatt orvosilag nem javasoljuk.

 • A SmileWarp mint „lifeguard”?

  A fogsor állapota folyamatosan változik. Ezek a folyamatok azonban pontosan lekövethetőek, ha összevetjük a SmileWarp által készített „fogtérképet” és egy később, mondjuk öt év múlva készült újabb digitális lenyomatot. Fény derül a szájban ez idő alatt beindult kóros folyamatokra, amelyek röntgenfelvételen még nem is látszódnak. Kiderülnek a fogazatot károsító, akár öntudatlan rossz szokások is, melyeket érdemes elhagyni.

  Ilyenek:

  • fogcsikorgatás, éjszakai szorítás és a nagy erők hatására meginduló fogkopás
  • a fogak elmozdulása
  • a reflux miatt a gyomorból a szájüregbe visszajutó sav hatására roncsolódó fogak
  • korábban fel nem fedezett vagy újonnan kialakult harapási anomáliák
  • öntudatlan rossz szokások, pl. tollvég rágcsálása.

  A SmileWarppal a kóros folyamatok még akkor lefülelhetők, amikor van mód visszafordításukra, gyógyításukra.

 • Mennyi ideig tudhatom biztonságban a digitálisan tárolt adataimat?

  A SmileWarp a lementett mintát 10 éven át digitálisan tárolja, és garanciát vállal a fájlkompatibilitásra a jövőben is. Ez fontos ígéret, hiszen egy évtized alatt a technológiában nagy változások következhetnek be, bármikor elavulttá válhat a jelenlegi fájlkiterjesztés. És hogy miért „csak” tíz éven át tárolja a rendszer az adatokat? Egy évtized alatt változhat a csontszerkezet, ennyi idő után már mindenképpen érdemes új felvételt készíteni.

 • Hogyan működik?

  A rendelőben intraorális szkenner segítségével rögzítjük az Ön digitális fogtérképét. A fájl automatikus tárolásra kerül egy, a SmileWarp által biztosított felhőrendszerben. A regisztrálást követően emailben megkapja a weboldalhoz tartozó internetes belépőkódot. A digitális fogtérképet tíz évig tárolja a rendszer úgy, hogy Ön bárhonnan, bármikor, akárhányszor elérheti és letöltheti azt. A tárolt fájl az Ön tulajdonát képezi. A SmileWarp szabad kezet ad a felhasználás tekintetében: bárhonnan, bármikor hozzáférhet a felhőben tárolt adatokhoz, és bárkivel megoszthatja azt.

 • Mi van, ha fogorvost kell váltanom?

  A SmileWarp nagy hangsúlyt fektet az oktatásra és a folyamatos minőségellenőrzésre, ezért fogászati kezelés céljából érdemes a Madenta szakembereit választani, hiszen a Madenta a SmileWarp magyarországi referenciarendelője. Ám bármikor hozhatja úgy az élet, hogy például egy költözés, külföldi munka miatt Ön fogorvos váltásra kényszerül. Mivel a lementett fájl az Ön tulajdona, így egyedül Ön dönt arról, mikor hívja le és kivel osztja meg.

 • Milyen mértékű precizitást tesz lehetővé a SmileWarp?

  A 3D-s kép 30 mikron pontosságú, így a legapróbb részleteket megőrzi a száj belső szerkezetéről, a fogakról, a lehető legprecízebb tervezésre adva lehetőséget. A lementett fogmintákat hajszálpontosan újra fel lehet építeni, és akár foganként, akár teljes fogazatként létrehozni.

A megÖRÖKített mosoly

Ma már nem szükségszerű, hogy az öregedéssel elveszítsük eredeti arcprofilunkat, egyediségünket, hiszen a digitális mosolytárolás, -megőrzés segítségével bármikor az eredetivel vagy a tökéletesen rekonstruálttal akár teljesen megegyező minőségű és esztétikájú fogakkal lehet újra teljes, mosollyal teli az élete! Az idő múlik, minden változik, de a SmileWarppal az Ön mosolya örök!

Őrizze meg a legtökéletesebb mosolyát, azt, amivel igazán önmaga lehet!

A SmileWarp legfőbb üzenete: „Belőled csak egy van!”

Jelentkezzen be most konzultációra!

A kezelés menete

Az ember a SmileWarp mögött!

Dr. Nagy Árpád

Mindig azt az utat kereste, ahol lehetősége van embereken segíteni, az életminőségüket emelni; a fogorvoslás pedig pont erről szól. Számára a protetika a fő szakmai irány, mert az a fogászat számos területét felöleli: a protetikus koordinálja a pácienst, a specialistákat és a fogtechnikust; feladata a tervezés, az előre gondolkodás. Dr. Nagy Árpád egyszerre gyakorlati és elméleti ember: megalkotta a SmileWarp elnevezésű rendszert, amely a fogászat világában elsőként nyújt lehetőséget a mosoly (legyen az az eredeti vagy egy fogászati rekonstrukció során megújult fogsor) digitális rögzítésére, lementésére, tárolására és jövőbeli újbóli kivitelezésére. Vallja, hogy a fogorvoslás nagy része pszichológia.

 „Azért dolgozom, hogy emeljek az emberek életminőségén a mosolyuk visszaadásával, esetleg javításával. Egyenlőbbekké és helyzetükben magabiztosabbá szeretném tenni őket, támaszt adni az önmegvalósításhoz – és a természetes hatású, önazonos, szép mosoly rengeteget segíthet ebben. Fogorvosként számtalanszor voltam már elképesztő önbizalom fel- vagy épp újraépülések szemtanúja!

Technológia

Jelentkezzen be most
konzultációra!