Jelentkezz be most ingyenes konzultációra!

Tapasztald meg az Invisalign logo életérzést!

EGYEDÜLÁLLÓ ÚJÍTÁS:
LÁTHATÓ VÉGEREDMÉNY A KEZELÉS ELŐTT

A ClinCheck® megjeleníti azon mozgások sorozatát, melyeken a fogaid végig fognak haladni a fogszabályozás során, így előre láthatod, hogy hogyan fog kinézni fogsorod az Invisalign® kezelés végeztével.

AMIT KÍNÁLUNK

20%
KEDVEZMÉNY

Most a láthatatlan fogszabályzó rendszerek non plus ultrájának számító Invisalign készülékre jelentős, 20%-os kedvezményt adunk.

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Az ingyenes konzultáció során találkozhatsz Invisalign-specialista szakorvosunkkal, aki felméri, számodra megfelelő-e ez a hihetetlen szabadságot kínáló, ugyanakkor roppant hatékony kezelést lehetővé tevő metódus!

KÖNNYÍTETT
FIZETÉS

Ha számodra az Invisalign legnagyobb csomagja, az Invisalign Full jelenti a megoldást, a végösszeget most két részletben is kiegyenlítheted!

Kedvezményünk kizárólag a március 15-éig elkezdett kezelések esetén érvényes.

Jelentkezz be most ingyenes konzultációra!

Invisalign® csomagjaink

i7LiteFull
egy állkapocsra

i7 Single 270.000 Ft

216.000 Ft

Lite Single 615.000 Ft

492.000 Ft

mindkét állkapocsra

i7 Dual 397.000 Ft

317.600 Ft

Lite Dual 810.000 Ft

648.000 Ft

Full Dual* 1.385.000 Ft

1.108.000 Ft*

egy állkapocsramindkét állkapocsra
i7

i7 Single 270.000 Ft

216.000 Ft

i7 Dual 397.000 Ft

317.600 Ft

Lite

Lite Single 615.000 Ft

492.000 Ft

Lite Dual 810.000 Ft

648.000 Ft

Full

Full Dual* 1.385.000 Ft

1.108.000 Ft*

*A Full Dual csomag ára két részletben is kiegyenlíthető!

Amit az Invisalign árakról feltétlenül tudni kell

Sokan attól tartanak, hogy jóval költségesebb az Invisalign, mint a többi láthatatlan fogszabályozó készülék. Első ránézésre valóban drágábbnak tűnhet, mivel a fogszabályozás teljes időtartamára kalkuláljuk az árakat. Ezzel szemben, más aligner készülékeknél csak „részidőkre”, maximum 3-4 sín terjedelemig terveznek előre, ami egyben azt is jelenti, hogy nehezebben tervezhető a kezelés teljes hossza és egyben költsége is. Magyarul, ha nem elég hatékony a kezelés, a kezelési idő hosszabb lehet és a kiadások is egyre magasabbak lesznek. Az Invisalign esetében ugyan az összes alignert előre ki kell fizetni (kivéve a Full csomagot, ami két részletben kiegyenlíthető), de ha a tökéletes eredmény érdekében további sínekre van szüksége a páciensnek, akkor ez már nem jelent plusz anyagi megterhelést, mivel ezek költségét az Invisalign átvállalja. Ez azt jelenti, hogy nem merülhetnek fel meglepetésszerű rejtett költségek.

Láthatatlan készülék, teljesen átlátható árképzés: ez az Invisalign!

INVISALIGN® életérzés… MI AZ IGAZSÁG?

Láthatatlan, bármikor kivehető, könnyen tisztítható, viselése sokkal kevesebb kellemetlen érzéssel jár és még a rendelői látogatások száma is csökken! És hogy mi az igazság? Fruzsi és Kristóf már ismeri az Invisalign életérzést, és most őszintén és leplezetlenül beszélnek tapasztalataikról.

ISMERD MEG FOGSZABÁLYOZÓ SZAKORVOSAINKAT!

Dr. Borsos Gabriella

A Madenta fogszabályozó főorvosa. 1994-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, 1998-ban fog- és szájbetegségek szakvizsgát, 2000-ben egyetemi fogszabályozás szakorvosi vizsgát tett. 2014-ben doktori fokozatot kapott. Szakmai gyakorlatát javarészt külföldön szerezte, ez idő alatt széles körű tapasztalatra tett szert a modern fogszabályozási technológiák alkalmazásában. Fő szakmai erőssége a precíz orthodonciai diagnosztizálás és tervezés, mely a fogszabályozás egyik legkritikusabb része. Kiterjedt tudományos és oktatói tevékenységet folytat, rendszeresen tart előadásokat hazai és külföldi kongresszusokon. Az elmúlt több mint egy évtizedben átfogó tudást és kiemelkedően nagy rutint szerzett az Invisalign fogszabályozó rendszer alkalmazásában. Munkáját odaadóan, töretlen lelkesedéssel végzi.

A gyógyítás szeretete motivál: az okozza a legnagyobb örömet, ha a kezelés befejeztével a páciensek elégedettek, boldogok, és bátran mernek mosolyogni.

Dr. Csiki Ildikó

1999-ben fogorvosi diplomát, 2005-ben fog-és szájbetegségek szakvizsgát, 2008-ban pedig egyetemi fogszabályozási szakvizsgát tett.Az évek során komoly szakmai rutinra tett szert, állami és privát szférában egyaránt dolgozott. Nemzetközi és hazai szakmai továbbképzések állandó résztvevője, vallja, hogy az élethosszig tartó tanulás és fejlődés elengedhetetlen az ő szakterületén. Különböző fogszabályzó társaságok aktív tagja (World Federation of Orthodontics, European Orthodontic Society, Swedish Orthodontic Society).A fogszabályzás számára inkább hivatás, mint szakma, három fő pillérrel: empátia, kreativitás, precizitás.

 

Talán elérhetetlen a tökéletesség…. de meg kell próbálni a lehető legjobban megközelíteni. És ha hiszünk abban, amit csinálunk, akkor nincs lehetetlen!

Dr. Dallos Fanni

Pécsett diplomázott 2017-ben. Az egyetem után általános fogorvosként tevékenykedett; a mai napig dolgozik egy körzeti rendelőben. Az akut ellátás kihívásait izgalmas próbatételként éli meg. Jártas a legkülönbözőbb beavatkozásokban, legyen az foghúzás, gyökérkezelés, protetikai munkák, traumás sérülések ellátása.2019-ben fogszabályzó rezidensként érkezett a Madentába; az elmúlt két évben dr. Borsos Gabriella mellett nemcsak a szakma fortélyait, a digitális tervezéshez használt programok, szoftverek és az intraorális szkenner használatát sajátította el, de belekóstolhatott a fogorvoslás egyik jövőbeli irányzatának tartott ízületi terápiás ellátásba is. Maximalista, kiemelten figyel arra, hogy precízen dolgozzon, a legjobbat nyújtsa.

Minden egyes fogszabályozó beavatkozás nagyon alapos, gondos tervezést igényel; ez a sikeres végeredmény záloga.

Jelentkezz be most INGYENES konzultációra!