Fizetéssel kapcsolatos információk

Fizetési lehetőségek a Madentában:

 • Elfogadott valuta: Forint (HUF), Euró (EUR).
 • Készpénzzel, illetve bankkártyával történő fizetésre van lehetőség. Elfogadott kártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, UnionPay, JCB. Tájékoztatjuk, hogy American Express bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.
 • Egészségpénztár kártya: a fogászatunkkal szerződésben álló egészségpénztárak listáját itt találja.
 • OTP Szép-kártya: fogászatunkon a dentálhigiénés kezelés árát OTP Szép-kártyával is kiegyenlítheti.

Fizetési feltételek:

 • Tájékoztatjuk, hogy az árlistánkban forintban (HUF) megadott árainkat kizárólag a magyarországi lakcímkártyával rendelkező pácienseink részére tudjuk biztosítani! Fogászati turizmus keretein belül külföldről érkező pácienseink számára euró (EUR) árlistánk érvényes.
 • A páciens az eljárás teljes díját nem egyben, hanem a kezelési tervben részletezett ütemezés szerint egyenlíti ki. Ezzel a kiadások előre tervezhetők.
 • Protetikai munkák:
  koronák, hidak, inlayek, fogpótlások stb. esetén a tervezett eljárás ellenértékének legalább ötven (50) százalékát a kezelések megkezdése előtt szükséges rendezni a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetéssel. Banki átutalás esetén a kezelés megkezdésének feltétele, hogy az adott összeg a bankszámlánkon hiánytalanul jóváírásra kerüljön. A fennmaradó összeg kifizetése a kész munka (fogmű) átadásakor azonnal esedékes.
 • Szájsebészeti műtétek:
  a műtéttel járó kezelések (implantációs beavatkozások, csontpótlás, sinus lift stb.) díját a kezelést megelőzően kell megfizetni. Ez az intézkedés a páciens érdekét szolgálja, mivel az alkalmazott gyógyszerek átmeneti bódultságot okozhatnak és korlátozhatják a mentális funkciókat.
 • Módosítás, lemondás:
  a páciens legkésőbb 24 órával a tervezett kezelést megelőzően díjmentesen módosíthatja vagy lemondhatja időpontját a (+36) 1 267 1601-es vagy a (+36) 20 561 6365-ös telefonszámok valamelyikén, vagy az [email protected] e-mail címen. Abban az esetben, ha a páciens 24 órán belül jelzi a lemondást, esetleg értesítés nélkül elmulasztja időpontját, valamint, ha megjelenik ugyan a kezelésen, de 15 percet meghaladó késéssel érkezik, 5 500 Ft/15 perc rendelkezésre állási díjat számolunk fel, amiről e-mailben küldünk számlát.

Irányelveink az árakkal, árképzéssel és kezelési tervekkel kapcsolatban:

 • Mindent megteszünk azért, hogy Ön világos és részletes tájékoztatást kapjon úgy kezelésének menetéről, mint a beavatkozások díjáról. Árazásunk egyértelmű és transzparens. Több opció esetén a kiadott ajánlatok értelmezésében fogorvosaink és szakkonzulenseink segítenek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, minden fizetendő tétel szerepel az árajánlatban és a fizetéskor adott számlán is.
 • Az árajánlatban minden olyan kezelést feltüntetünk, amelyet az Ön esetében fogorvosa szakmailag indokoltnak tart elvégezni.
 • Minden esetben igyekszünk több kezelési alternatívát is ajánlani, más-más árkategóriában és technológiával. Valamennyi általunk tett kezelési javaslat szakmailag megalapozott. A végső döntést a páciens hozza meg, ő választja ki az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő metódust.
 • Mindenkor csak az elvégzett kezelés(ek) díját kell kifizetni. Ez alól kivétel jelent a fogtechnikai munkát igénylő beavatkozásokra (protetikai eljárások) fizetendő előleg. Ilyen esetekben a tervezett beavatkozás árának legalább 50%-át előre el kell utalni a számunkra, vagy a kezelések megkezdése előtt a helyszínen kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával.

Az Ön egészsége érték!

Fogai, bár nagyon aprók, hatalmas szerepet töltenek be az életében. Minden nap használja őket a táplálkozáshoz (rágás, harapás), szerepet játszanak a kommunikációban (beszéd, hangképzés), sőt, állapotuk a szociális életére is kihat: az emberek legalább 50%-a először a mosolyt veszi észre a másikon és az alapján ítéli őt meg.

Fogai esetében sem érdemes hát beérni kevesebbel, mint a legjobbal: azzal az intézménnyel, amelyet magasan képzett, lelkiismeretes szakembergárda, kipróbált, alaposan dokumentált eljárások, korszerű eszközök, minőségi anyagok, elhivatott, páciensközpontú mentalitás, nívós partnerhálózat jellemez. Ezzel nemcsak a sikeres, esztétikailag és funkcionálisan is elsőrangú végkimenetelt biztosítja, de a jó és tartós, évekre, akár örök életre szóló teljes értékű megoldássokkal jelentős későbbi kiadásokat – és időt, kellemetlenséget! – spórol meg magának.