Bemutatkozunk

Rendelőnk 2000-ben nyitotta meg kapuit Madách Dentál néven, a Deák tértől pár perc sétára, a vörös téglás épület árkádjai alatt. A folyton változó körülményekhez való alkalmazkodással és a folyamatos megújulás képességével a Madenta Fogászati Központ  mindig Budapest vezető fogászatai közé tartozott.

Azon törekvésünkkel, hogy lépést tartsunk a fogorvostudomány dinamikus fejlődésével, az egyik leginnovatívabb, legjobban felszerelt és legszebb fogászati ellátó intézménnyé tettük a Madenta Fogászati Központot – nemzetközi viszonylatban is. De beszéljenek helyettünk a számok: ez idáig közel 100,000 magyar és külföldi ügyfél fordult meg nálunk!

Csapatunk

A Madentában 15 fogorvos, 6 dentálhigiénikus, 11 asszisztens és egy barátságos ügyfélszolgálat biztosítja, hogy Ön a lehető legjobb minőségű szolgáltatást kapja. Nem egyszerűen arról van szó, hogy több orvos rendel egy helyen, hanem egy olyan hatékony csapatmunkáról, amelyben minden egyes kezelési fázist egy olyan specialista végez, aki az adott szakterületen kiváló teljesítményt nyújt. A hatalmas esetszámnak, a korszerű fogászati eljárásoknak és a szakterületi specialistáink hatékony együttműködésének köszönhetően bármilyen komplex kezelésre van szüksége, nálunk jó kezekben lesz!

Relax, it's Madenta.

A Madentában a fogászatokra jellemző, rideg klinikai környezet helyett egy olyan szemet gyönyörködtető, megnyugtató miliő megteremtése volt a célunk, ahol gyermek és felnőtt egyaránt hátradőlhet, mert nálunk a félelem helyett a mosolyé a főszerep! Kukkantson be hozzánk!

Mit nyújt a Madenta?

A Madentában már a kezdetektől fogva azt a célt tűztük ki, hogy a fogászati kezelések teljes skáláját a legmagasabb színvonalon nyújthassuk pácienseinek. Ennek érdekében egy sor olyan kritériumnak igyekszünk megfelelni, amelyek az ügyfélelégedettséget célozzák:

 • Haladunk a korral

  A Madentában a legmodernebb technológiát alkalmazzuk kezeléseink során, például: CB-CT készülék, 11 rendelő KAVO berendezésekkel, Arcus Digma állkapocs ízület bemérő berendezések, endodonciai motorok és digitális mérőeszközök, intraorális scanner, Nobel Biocare és Alpha Bio implantátum rendszerek.

 • Mindent az Ön kényelméért!

  Technológiai felszereltségünk, a rendelőnket kiszolgáló nívós fogtechnikai laborok és szakterületi specialistáink széles köre gyors, hatékony és pontos munkavégzést tesznek lehetővé.

 • Korrektség mindenekelőtt!

  Mindent megteszünk azért, hogy Ön világos és részletes tájékoztatást kapjon kezelésének menetéről és az árainkról. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így nem fogják meglepetések érni fizetéskor! Elkészült protetikai és implantológiai munkáinkra garanciát vállalunk.

 • Fókuszban a mosoly!

  Nem csupán szó szerint dolgozunk mosolyán: a teljes Madenta csapat pozitív hozzáállása, a kiváló ügyfél kiszolgálás és a minimális várakozási idő is mosolyt fognak csalni az arcára!

 • Önnel együtt!

  Mi nagy hangsúlyt fektetünk az orvos és páciense között megvalósuló kommunikációra. A tökéletes eredményhez nem csupán a szakmai eredmény szükséges, ugyanolyan fontos az egyéni igények figyelembevétele és a szorongásmentes légkör kialakítása is!

Visszahívást kérek!