Láthatatlan fogszabályozás

Fogszabályozásba vágna, de nem akármilyen feltételekkel? Legyen kényelmes, gyors és hatékony, ne befolyásolja életstílusát, mindennapjait és mindenekelőtt: legyen mások számára észrevehetetlen?

Akkor szépüljön az esztétikus fogszabályozás csúcsának tekinthető láthatatlan Invisalign rendszerrel!

Mitől olyan szenzációs az Invisalign?

 • Széleskörűen alkalmazható: Enyhe, közepes, valamint egyes bonyolultabb esetek kezelésére is alkalmas.
 • A végeredmény a kezelés megkezdése előtt látható: A ClinCheck® virtuális 3D szoftver előre megjeleníti azon mozgások sorozatát, melyeken a fogai végig fognak haladni a fogszabályozás során, így Ön képet kap a kezelés menetéről és előre láthatja, miként mutat fogsora a kezelés végeztével. Ez nem pusztán rendkívül látványos és motiváló „mutatvány”, de gyakorlatilag egy háromdimenziós kezelési terv! A leglátványosabb újítás a szoftver felületén, hogy a mosolyát is előre megtervezi.
 • Hajszálpontosan tervezhető: A szoftveres tervezés eredményeként az egész folyamat szinte tökéletesen prognosztizálható, a végeredmény szó szerint előre látható, a várható kiadások pedig pontosan kalkulálhatók.
 • Diszkrét: A speciális anyagból készült vékony, láthatatlan sínek külső szemlélő számára gyakorlatilag észrevehetetlenek, ezért diszkrét megoldást kínálnak, felszabadultan megélt kezelési időszakot tesznek lehetővé.
 • Gyors: Az Invisalign fogszabályzók akár már 3 hónap után szembeötlő változást eredményezhetnek. A várható kezelési időtartam az eset komplexitásától függően 3-18 hónap között lehet.
 • Komfortos: A sín viselése hamar megszokható és kényelmes, nincsenek a szájüreget vagy a fogínyt irritáló fémdrótok, bracketek.
 • Fájdalommentes: A lágy erőkkel működő sínek a fogakat apró lépésenként mozgatják, ezért a kezelés kíméletes, fájdalommentes.
 • Kivehető: A készüléket naponta 22 órán át érdemes viselni, étkezéskor és szájápoláskor el kell távolítani. Így Ön bármit ehet és könnyedén fenntarthatja a megfelelő szájhigiéniát. A különleges alkalmakat is felszabadultan élheti meg, hiszen időnként nyugodtan megszabadulhat a síntől egy-egy órára.
 • Kevés fogorvosi vizit: A rendelői látogatások száma és hossza jelentősen csökken azzal, hogy a sínek egy részét előre odaadjuk. Ezeket 7-10 naponta Ön cseréli a következő kontrollig, amikor újabb sínekkel távozik.
 • Szabadság: A kezelés ideje alatt nincsenek megszorítások, korlátozások, a készülék valójában alig befolyásolja a mindennapjait. Ön megkötések nélkül étkezhet, bátran sportolhat, felszabadultan mosolyoghat!

Az aligner rendszer alkalmazásának lépései:

 1. Lenyomatvétel: digitális vagy hagyományos úton.
 2. Tervezés: virtuális 3D kezelési terv készül a fogszabályozás teljes folyamatáról a ClinCheck® 3D szoftver segítségével.
 3. Elkészítés: az Invisalign rendszerhez kifejlesztett speciális átlátszó anyagból 3D technológiával nyomtatott, a fogakra precízen illeszkedő, individuális műanyag síneket gyártanak.
 4. Átadás: a egyedileg gyártott sínek tökéletesen illeszkednek a fogsorhoz, hatásuk egymásra épül.

Mit takar az Invisalign elnevezés?

Ez az USA-ból származó innovatív technológia láthatatlan, kivehető fogszabályozó sínek (alignerek) sorozatával egyenesíti ki a kusza fogsort. A páciensek legalább 70%-nál alkalmazható, közepes elváltozások, egyes bonyolultabb esetek kezelésére is megfelelhet.

A technológiához kifejlesztett speciális anyagból készült sínek hatása egymásra épül, ez tartja folyamatos mozgásban a fogakat, hogy azok a megfelelő helyre és pozícióba kerüljenek.

Nincsenek rejtett költségek!

Az Invisalign esetében az az összes sínre, tehát a fogszabályozás teljes időtartamára kalkuláljuk az árakat. Ha a tervezettnél több sínre lesz szükség, az Önnek már csak minimális plusz kiadást jelent, mivel az esetleges újabb sínek költségét a gyártó átvállalja. További jó hír, hogy az Invisalign Full csomag ára most két részletben is kiegyenlíthető!

Úgy érzi, az Invisalign az Ön fogszabályzója?

Mint sok másban, e technológia bevezetésében és alkalmazásában is úttörő volt a Madenta! Dr. Borsos Gabriella fogszabályozó főorvosunk az elmúlt több mint 10 évben átfogó tudást és kiemelkedően nagy rutint szerzett az Invisalign fogszabályozó rendszer alkalmazásában.

Kérjen hozzá időpontot állapotfelméréssel egybekötött konzultációra, ahol kiderül, vajon az Ön problémájára megoldást kínálhat-e ez a fantasztikus innováció!

Szolgáltatás Ár
Bevezető kezelések
Introductory treatments
Első fogszabályozó konzultáció 10 500 HUF
Initial orthodontic consultation
Invisalign dokumentáció (3D-s ClinCheck®-kel) 210 000 HUF
Invisalign documentation (with 3D ClinCheck®)
Kezelések készülékek szerint
Treatments according to device
Láthatatlan Invisalign® kezelés egy állcsontra 284 000 / 645 000 HUF
Invisible Invisalign® treatment per upper or lower
Láthatatlan Invisalign® kezelés két állcsontra 417 000 / 850 000 / 1 454 000 HUF
Invisible Invisalign® treatment, both upper and lower *Az Invisalign® Full csomag ára két részletben is kiegyenlíthető!

Visszahívást kérek!