Mi az a GlamSmile?

A GlamSmile nevet adtuk annak a látásmódnak, amelyet a Madentában az esztétikai fogászat terén képviselünk. GlamSmile alatt a mosoly személyre szabott esztétikai tökéletesítését vagy helyreállítását értjük, amelyben egy sor összetett tervezési szempontot egyesítettünk a legmodernebb eszközökkel történő kivitelezéssel. Elrugaszkodva a restaurációs fogászati kezelések hagyományos megközelítésétől, a GlamSmile az a szemlélet, amely stílust hoz a fogászat világába, méghozzá az Ön stílusát!

 

Ugye hogy mennyiféle mosoly létezik?

Hétmilliárd embernek hétmilliárd különböző típusú, alakú, állású fogazata van. Hogyan is fedhetné le ezt a sokszínűséget néhány hagyományos fogászati sablon? Mivel minden mosoly egyedi, mi külön hangsúlyt fektetünk az arcvonásaihoz illő mosoly közös megalkotására. Épp ezért vonjuk be Önt a teljes folyamatba, a tervezéstől a végleges kivitelezésig. Ezáltal bármikor, a legapróbb részletekre kiterjedően biztosíthatjuk, hogy új mosolya valóban Önhöz illeszkedik.

Érdekli a STÍLUSHOZ TERVEZETT MOSOLY titka?

„Az igazi NŐ”-t érdekelte! Az RTL Klub népszerű életmódmagazinjának stábja el is jött a Madentába, hogy kiderítse az igazságot; mi pedig nem csináltunk titkot belőle, megosztottuk velük. Ahogyan most Önnel is!

MINDENT A GLAMSMILE-RÓL!

Az alábbiakban a leggyakoribb kérdéseket válaszoljuk meg a GlamSmile-lal kapcsolatban:

 • Milyen esetekben javasolt a GlamSmile?

  Amikor több – az úgynevezett mosolyzónában elhelyezkedő – fogat, fogívet vagy akár a teljes fogsort érintő kezelés(ek)re van szüksége. Beláthatjuk, hogy 1-3 hátsó fog ily mértékig aprólékos esztétikai tervezése felesleges gyakorlat lenne.
  Érezte már a tükörbe nézve, hogy a mosolya nem tökéletes? Hogy fogazata lehetne szebb, fehérebb, más alakú? Legyen szó akár mosolya esztétikai tökéletesítésről, akár letört élek, illetve foghiány pótlásáról, vagy éppen fogszabályozásról – a GlamSmile biztosan az Ön legszebb mosolya lesz!

 • Mit tartalmaz a GlamSmile?

  A GlamSmile az egyéni igények részletes, több szempontú feltérképezésével indul, mely alapján Önnel közösen kialakítunk egy képet esztétikai kívánalmairól, hosszú távú elvárásairól és arról, hogy jelenleg mit tud vállalni költségekben, időtartamban és pszichésen. A folyamat következő lépése a rendelőnkben elérhető 3Shape TRIOS® intraorális szkennerrel történő tervezés, amely során anatómiai faktorokat, arcvonásait, sőt a személyiségtípusát is figyelembe vesszük. A stílusához tervezett mosoly gyors és precíz megvalósítását a jövő fogászatában természetesen kiemelkedő szaktudású orvosainkkal, modern technológiai felszereltséggel és innovatív eszközhasználattal is támogatjuk!

 • Miben más a GlamSmile mint a mosolytervezés

  A GlamSmile-nak szerves részét képezi a mosolytervezés, de nem ugyanazt jelenti. A GlamSmile a Madenta Esztétikai Fogászat által vallott látásmódot és mindazon eszközök alkalmazását jelenti, amely biztosítja, hogy Ön valóban azt a mosolyt kapja, ami igazán az Öné!
  Egyénre szabott, komplex tervezés, gyors és precíz kivitelezés, funkcionálisan és esztétikailag tökéletes végeredmény = GLAMSMILE!
  Jöjjön el ingyenes konzultációnkra és engedje, hogy az eredmények beszéljenek helyettünk!

GLAMSMILE – ÜDVÖZÖLJE VELÜNK A STÍLUST A FOGÁSZAT VILÁGÁBAN!

Az nem titok, hogy a Madentában mindig is óriási hangsúlyt fektettünk az esztétikai fogászatra, mivel úgy gondoljuk, hogy a fogak helyreállításához nem elég csupán funkcionális szempontokat figyelembe venni – a tökéletes végeredményhez ma már elengedhetetlen a legmagasabb szintű egyénre szabott mosolytervezés és kivitelezés is! Ez az igény hívta életre komplex szolgáltatásunkat, a forradalmi GlamSmile-t. Izgalmasan hangzik, ugye? Tapasztalja meg Ön is a valóban személyre szabott élményt!

Jelentkezzen be most konzultációra!

A kezelés menete

Nagyágyúkkal

a lefegyverző mosolyért!

Dr. Csák Boglárka

Vonzalmát az orvosláshoz annak kettősségével magyarázza: van egy nagyon emberi, érzelmi és egy egzakt, tudományos oldala. És hogy miért a fogorvoslás? Valamennyi orvosi terület közül ez passzol leginkább dinamikus személyiségéhez: egy fogászati kezelés gyakran igen rövid idő alatt hoz látványos eredményt.
Tanulmányait a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végezte. Minden lehetőséget kihasznált a tapasztalatszerzésre: ha épp nem nyári gyakorlaton volt, akkor is dolgozott, magán fogorvosi rendelőkben és állami ellátásban egyaránt. A mai napig profitál ebből az időszakból, szakmailag és emberileg egyaránt.
A szájsebészet volt számára az első szerelem, de figyelme fokozatosan a manualitást, aprólékos munkát, elmélyülést igénylő endodoncia és protetika felé terelődött. Ez utóbbiban, mint mondja, kiélheti szépérzékét és az alkotás örömét is.
Szakmai élete jelen szakaszában a komplex szájrehabilitációkban teljesedik ki. Számára minden esete komoly sikerélmény, nagy örömet okoz neki, amikor látja, milyen elképesztő utat járnak be a páciensek: az új mosollyal egyben új ember is születik.
Maximalista: nem éri be a jóval, a kielégítővel, mindig a tökéletességre törekszik. Munkájában precíz, pácienseivel lelkiismeretes, figyelmes és empatikus. Hozzá úgy érkeznek a páciensek, hogy tudják: nem csupán nagyon magas színvonalú ellátást kapnak, de emberséges bánásmódban, személyes figyelemben részesülnek.

„A fogorvosi székben mindig ott ül egy ember saját karakterrel, igényekkel, lehetőségekkel. A szakmai elvárásaim és elképzeléseim mellett ez is nagyon fontos tétel akkor, amikor belekezdek egy kezelésbe.”

Technológia

Jelentkezzen be most
konzultációra!