Mi az a GlamSmile?

A GlamSmile nevet adtuk annak a látásmódnak, amelyet a Madentában az esztétikai fogászat terén képviselünk. GlamSmile alatt a mosoly személyre szabott esztétikai tökéletesítését vagy helyreállítását értjük, amelyben egy sor összetett tervezési szempontot egyesítettünk a legmodernebb eszközökkel történő kivitelezéssel. Elrugaszkodva a restaurációs fogászati kezelések hagyományos megközelítésétől, a GlamSmile az a szemlélet, amely stílust hoz a fogászat világába, méghozzá az Ön stílusát!

 

Ugye hogy mennyiféle mosoly létezik?

Hétmilliárd embernek hétmilliárd különböző típusú, alakú, állású fogazata van. Hogyan is fedhetné le ezt a sokszínűséget néhány hagyományos fogászati sablon? Mivel minden mosoly egyedi, mi külön hangsúlyt fektetünk az arcvonásaihoz illő mosoly közös megalkotására. Épp ezért vonjuk be Önt a teljes folyamatba, a tervezéstől a végleges kivitelezésig. Ezáltal bármikor, a legapróbb részletekre kiterjedően biztosíthatjuk, hogy új mosolya valóban Önhöz illeszkedik.

Érdekli a STÍLUSHOZ TERVEZETT MOSOLY titka?

„Az igazi NŐ”-t érdekelte! Az RTL Klub népszerű életmódmagazinjának stábja el is jött a Madentába, hogy kiderítse az igazságot; mi pedig nem csináltunk titkot belőle, megosztottuk velük. Ahogyan most Önnel is!

MINDENT A GLAMSMILE-RÓL!

Az alábbiakban a leggyakoribb kérdéseket válaszoljuk meg a GlamSmile-lal kapcsolatban:

 • Milyen esetekben javasolt a GlamSmile?

  Amikor több – az úgynevezett mosolyzónában elhelyezkedő – fogat, fogívet vagy akár a teljes fogsort érintő kezelés(ek)re van szüksége. Beláthatjuk, hogy 1-3 hátsó fog ily mértékig aprólékos esztétikai tervezése felesleges gyakorlat lenne.
  Érezte már a tükörbe nézve, hogy a mosolya nem tökéletes? Hogy fogazata lehetne szebb, fehérebb, más alakú? Legyen szó akár mosolya esztétikai tökéletesítésről, akár letört élek, illetve foghiány pótlásáról, vagy éppen fogszabályozásról – a GlamSmile biztosan az Ön legszebb mosolya lesz!

 • Mit tartalmaz a GlamSmile?

  A GlamSmile az egyéni igények részletes, több szempontú feltérképezésével indul, mely alapján Önnel közösen kialakítunk egy képet esztétikai kívánalmairól, hosszú távú elvárásairól és arról, hogy jelenleg mit tud vállalni költségekben, időtartamban és pszichésen. A folyamat következő lépése a rendelőnkben elérhető 3Shape TRIOS® intraorális szkennerrel történő tervezés, amely során anatómiai faktorokat, arcvonásait, sőt a személyiségtípusát is figyelembe vesszük. A stílusához tervezett mosoly gyors és precíz megvalósítását a jövő fogászatában természetesen kiemelkedő szaktudású orvosainkkal, modern technológiai felszereltséggel és innovatív eszközhasználattal is támogatjuk!

 • Miben más a GlamSmile mint a mosolytervezés

  A GlamSmile-nak szerves részét képezi a mosolytervezés, de nem ugyanazt jelenti. A GlamSmile a Madenta Esztétikai Fogászat által vallott látásmódot és mindazon eszközök alkalmazását jelenti, amely biztosítja, hogy Ön valóban azt a mosolyt kapja, ami igazán az Öné!
  Egyénre szabott, komplex tervezés, gyors és precíz kivitelezés, funkcionálisan és esztétikailag tökéletes végeredmény = GLAMSMILE!
  Jöjjön el ingyenes konzultációnkra és engedje, hogy az eredmények beszéljenek helyettünk!

GLAMSMILE – ÜDVÖZÖLJE VELÜNK A STÍLUST A FOGÁSZAT VILÁGÁBAN!

Az nem titok, hogy a Madentában mindig is óriási hangsúlyt fektettünk az esztétikai fogászatra, mivel úgy gondoljuk, hogy a fogak helyreállításához nem elég csupán funkcionális szempontokat figyelembe venni – a tökéletes végeredményhez ma már elengedhetetlen a legmagasabb szintű egyénre szabott mosolytervezés és kivitelezés is! Ez az igény hívta életre komplex szolgáltatásunkat, a forradalmi GlamSmile-t. Izgalmasan hangzik, ugye? Tapasztalja meg Ön is a valóban személyre szabott élményt!

Jelentkezzen be most konzultációra!

A kezelés menete

Nagyágyúkkal

a lefegyverző mosolyért!

Dr. Tóth Zsuzsanna

Gimnázium óta az orvosi pályára készült. Olyan irányt keresett, ahol kamatoztathatja kézügyességét, kreativitását, szépérzékét. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2002-ben, majd fog- és szájbetegségek szakvizsgát tett. Kezdetektől azok a területek érdekelték, ahol a prevenció, a helyreállítás és az esztétika harmonikus egységet alkot (konzerváló fogászat, fogpótlás, protetika). A folytonos megújulásra, előrelépésre való igény jellemzi, szüksége van kihívásokra, a következő lépcsőfokra: a fogászat állandóan változó, fejlődő világában ezt biztosítottnak érzi. Az esztétikai fogászatban a komplexitás mellett megtalálja az elmélyülésre, az analizálásra való lehetőségeket, azokat a finomságokat, melyektől úgy érzi, még többet tud nyújtani a páciensnek. Szívesen dolgozik a Smylist mosolytervező szoftverrel.

„A fogorvosi székben mindig ott ül egy ember saját karakterrel, igényekkel, lehetőségekkel. A szakmai elvárásaim és elképzeléseim mellett ez is nagyon fontos tétel akkor, amikor belekezdek egy kezelésbe.”

Technológia

Jelentkezzen be most
konzultációra!