Fogékszer

Tegye mosolyát egyedivé!

Dekoratív fogékszereinkkel mosolyát még esztétikusabbá teheti. Az ékszert viselheti folyamatosan vagy egy-egy eseményre. Felhelyezése és eltávolítása rövid időt vesz igénybe és nem károsítja a fogzománcot!

Mosolyunkat is öltöztethetjük kis ékkövekkel. A fogékszer a felső kismetsző fogra felragasztott apró kő. Anyaga ezüst, arany, fehérarany vagy nemesfém és kő kombinációjú; formájának, színének a fantázia szab határt. Használható folyamatosan vagy időszakonként, pl. egy-egy kiemelt eseményen. Bármikor könnyen eltávolítható, amennyiben nem kívánjuk tovább hordani.

 

A fogékszer rögzítése

Felhelyezéskor a fog előkészítése – fúrás, érzéstelenítés – nem szükséges. Az ékszert speciális ragasztóval rögzítjük a fog felszínén, felhelyezése körülbelül 10-15 percet vesz igénybe.  A ragasztó összetétele a fogzománcot nem károsítja. Az ékszer többnyire hónapokig a fogon marad, evés és tisztítás során nem esik le, a fogmosást nem akadályozza.

Jó tudni

  • Ajánlott a fogékszer felhelyezésénél fogorvos segítségét kérni, hiszen az otthoni megoldások károsíthatják a fogzománcot. A fogékszert egy speciális ragasztóval rögzítik a fogon, nem mindegy tehát, hogy milyen ragasztót használunk a célra.
  • Ha már felhelyezett fogékszerünk van, bizonyos kezelések (pl. fogfehérítés, fogkő-eltávolítás) nem alkalmazhatók, ezért javasolt az említett kezeléseket az ékszer felhelyezése előtt elvégeztetni.
  • Közkeletű tévhit, hogy fúróval készítik elő a fogékszer számára a felszínt. Ha fogékszert csak a fogzománc megsértésével lehetne felhelyezni, akkor a beavatkozást fogorvosi rendelőkben nem végeznék el.
  • Nem ajánlott fogékszer felhelyezése éjszakai fogszabályzó használata mellett, mivel a fogszabályozót a fogak formájához igazítva készítik el.
Szolgáltatás Ár
Fogékszer 28 000 HUF
Tooth jewel

Visszahívást kérek!