Dr. Erdélyi Fruzsina

Dr. Erdélyi Fruzsina 2012-ben csatlakozott a Madenta Fogászati Központ orvos csapatához. Szakterülete a konzerváló fogászat és fogpótlástan.

Szakmai tapasztalat

Dr. Erdélyi Fruzsinát gyermekkorától vonzotta az orvosi szakma. Pályaválasztását erősen befolyásolta, hogy a családjából többen is egészségügyi területen dolgoznak.

Szakmai szempontból meghatározó élményként tekint a gyermekkori fogorvosánál tett látogatásokra, amelyek során inspiráló erővel hatott rá orvosának betegekhez való hozzáállása, felkészültsége, és szakmai tudása.2008-ban summa cum laude minősítéssel szerezte meg diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2013-ban tette le szakorvosi vizsgáját. Tanulmányai befejezése után egy éven keresztül a nagy-britanniai Manchesterben volt szakmai gyakornok, melynek köszönhetően angol szakmai nyelvtudása kiemelkedő. Az angol mellett olaszul, valamint németül is jól beszél, ezért a külföldi páciensek bármikor bizalommal fordulhatnak hozzá panaszaikkal.

Hitvallás

Érdeklődésének középpontjában az esztétikai fogászat, ezen belül a fémmentes koronák, a héjak és a betétek készítése, továbbá a fogpótlástan és az implantációs protetika áll. Választása elsősorban azért esett a fogpótlástanra, mert a fogászatnak ezen ága rendkívül sokoldalú területnek bizonyult számára, ahol kifejezetten látványos eredményeket lehet elérni. Elkötelezett a gyógyítás iránt, pácienseivel türelmesen és empatikusan kommunikál. Legfőbb erényének tartja, hogy lelkesedéssel végzi munkáját, jó kapcsolatteremtő képességekkel rendelkezik, és minden esetben maximalizmusra törekszik. Számára a legnagyobb szakmai elismerés az, ha látja, hogy a betegek elégedetten távoznak a rendelőből. Állítása szerint nincs is annál jobb érzés, mint mikor pozitív visszajelzéseket kap a pácienseitől.

Szakmai fejlődés

Mivel az esztétikai fogászat területe folyamatosan változik és fejlődik, éppen ezért dr. Erdélyi rendszeresen részt vesz továbbképzéseken, melyek során megismerheti a legújabb kezelési módokat, illetve technikákat.

Hobbi

Szenvedéllyel végzi munkáját, melynek köszönhetően mindig elfoglalt.  Amikor van egy kis szabadideje, akkor legszívesebben barátaival találkozik, vagy sportol. Nagyon szeret utazni, a nyári fesztiválszezon alatt pedig előszeretettel látogat ki koncertekre, fesztiválokra.