Dr. László Zsuzsa

Dr. László Zsuzsa a Madenta Fogászati Központ dento-alveolaris sebésze

Szakmai tapasztalat

Fogorvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte 2014-ben. Később jelentkezett az egyetem dento-alveoláris sebészeti képzésére, amelyből 2017-ben szakvizsgát tett.

Rezidens évei alatt az Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján, a betegellátáson kívül a magyar és külföldi hallgatók szájsebészeti oktatásában is részt vett.
Szájsebészként célja, hogy a hozzá érkező páciensek problémáit úgy kezelje, hogy azok a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak. Angol és olasz nyelven beszél, ennek köszönhetően a Budapesten tartózkodó külföldiekkel is könnyen szót ért.

Hitvallás

A fogorvoslásban azt szereti igazán, hogy kiélheti manualitását. Határozott, kitartó, lelkiismeretes jellemnek tartja magát, olyannak, aki számára fontos, hogy mindig a legjobb tudásának megfelelően dolgozzon. Nem köt kompromisszumokat, csakis a legoptimálisabb eredményt fogadja el. Erőssége, hogy laza, mosolygós hozzáállásával hamar megteremti a rendelőben a kötetlen légkört, ami oldja a páciens szorongását, így a betegek szívesen térnek vissza hozzá. A bizalommal teli légkörhöz az is hozzájárul, hogy mindig szem előtt tartja a megfelelő tájékoztatást, mely kellő mennyiségű és minőségű, a páciensek számára is érthető információt biztosít. Véleménye szerint mindez nélkülözhetetlen a szakmai korrektséghez.

Szakmai fejlődés

A szájsebészeten belül kiemelt érdeklődést mutat az implantológia, ezen belül a forradalmi All-on-4 eljárás, valamint a bölcsességfogak kezelése iránt, így ezekkel a területekkel foglalkozik behatóbban.

Hobbi

Rendkívül fontosak számára az emberi kapcsolatok, így szabadidejét legszívesebben családjával, barátaival tölti. Imád sütni-főzni, és ha teheti, hetente többször a testmozgásra is szán időt.

Olvassa el a dr. László Zsuzsával készült beszélgetésünket, amelyben az All-on-4 implantációs technológia előnyeit ecseteli.