Dr. László Zsuzsa

Dr. László Zsuzsa a Madenta Fogászati Központ dento-alveolaris sebésze

Szakmai tapasztalat

Fogorvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte 2014-ben. Később jelentkezett az egyetem dento-alveoláris sebészeti képzésére, amelyből 2017-ben szakvizsgát tett.

Rezidens évei alatt az Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján, a betegellátáson kívül a magyar és külföldi hallgatók szájsebészeti oktatásában is részt vett.
Szájsebészként célja, hogy a hozzá érkező páciensek problémáit úgy kezelje, hogy azok a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak. Angol és olasz nyelven beszél, ennek köszönhetően a Budapesten tartózkodó külföldiekkel is könnyen szót ért.

Hitvallás

A fogorvoslásban a gyógyítás csodáját szereti leginkább, azt, hogy jobbá, élhetőbbé, újra teljes értékűvé teheti valaki életét. Fontos tényező az is, hogy munkájában van módja kiélni manualitását.
Határozott, kitartó, lelkiismeretes jellemnek tartja magát, olyannak, aki számára fontos, hogy mindig a legjobb tudásának megfelelően dolgozzon. Nem köt kompromisszumokat, csakis a legoptimálisabb eredményt fogadja el. Erőssége, hogy laza, mosolygós hozzáállásával hamar megteremti a rendelőben a kötetlen légkört, ami oldja a páciens szorongását, így a betegek szívesen térnek vissza hozzá. A bizalommal teli légkörhöz az is hozzájárul, hogy mindig szem előtt tartja a megfelelő tájékoztatást, mely kellő mennyiségű és minőségű, a páciensek számára is érthető információt biztosít. Véleménye szerint mindez nélkülözhetetlen a szakmai korrektséghez.

Szakmai fejlődés

Ahogyan a fogászat fejlődése sem áll meg, sőt, az elmúlt években turbó fokozatba kapcsolt, ő is folyamatosan fejlődik, tanul, gyarapítja ismereteit. A szájsebészeten belül kiemelt érdeklődést mutat az implantológia iránt. A hagyományos implantációs eljárások mellett rendszeresen alkalmazza a forradalmi All-on-4® technikát. hazai és külföldi pácienseknél egyaránt.

Hobbi

Fontosak számára az emberi kapcsolatok, így szabadidejét legszívesebben családjával, barátaival tölti. Imád sütni-főzni, és ha teheti, hetente többször a testmozgásra is szán időt.

Olvassa el a dr. László Zsuzsával készült beszélgetésünket, amelyben az All-on-4® implantációs technológia előnyeit ecseteli.