Hogyan mutathatod legelőnyösebb arcodat az esküvői fotókon?

Címkék: ,

A Nagy Napra minden menyasszony a legjobb formáját szeretné hozni, nem árt tehát, ha a szervezési feladatokon túl a külsőddel kapcsolatos tervezést is időben elkezded!

Ez utóbbit – megbocsátható módon – minden leendő ara a tökéletes ruha, smink és frizura megálmodásával kezdi. Sokszor azonban a legnyilvánvalóbb, ugyanakkor legnehezebben palástolható részletről feledkezünk meg; ez pedig nem más, mint a ragyogó MOSOLY! Gondolj csak bele: a Nagy Napot megannyi fotó örökíti majd meg, és egyiken sem takargathatod a fogsorodat! A Madenta Fogászati Központ most kétféleképpen is segít neked abban, hogy a mosolyod méltóképpen tükrözze a boldogságodat. Egyrészt érdemes egyes fotós kulisszatitkokat elsajátítani, másrészt pedig a szükséges fogászati beavatkozásokat ütemezetten elvégezni, hogy a Nagy Napon valóban magabiztosan mosolyoghass!

A portré- és divatfotósok szerint a fotókon számos trükkel tökéletesíthetjük megjelenésünket, de az önbizalom a legfontosabb összetevője a kisugárzásnak.

Néhány tipp, hogy a fotózásra már magabiztosan érkezz:

Gyakoroljatok a kamera előtt!

Fotózzátok egymást (akár telefonnal) a hasznos tapasztalatokért. Érdemes más véleményét is kikérni a fotókkal kapcsolatban, hiszen magunkat mindig kicsit másképp látjuk, párunkkal pedig elfogultak lehetünk.Ismerjétek meg a fotósotokat munka közben!

Készüljetek jegyes fotózással, így az esküvői fotózás nem az első alkalom lesz.

A kevesebb néha több!

Ne most kísérletezz extrém frizurával és sminkkel, ne akarj túllőni a célon

Ügyelj az apró részletekre!

Az esküvőn mindig legyen kéznél egy kis tükör, amivel ellenőrizheted sminkedet: így elkerülheted az elkenődött rúzst, arcpúdert. Ügyelj a kivillanó melltartópántra, a ruhád esésére.

Figyelj a pózra!

  • Ne szorítsd a karjaidat a testedhez, ellenkező esetben vastagabbnak tűnhet.
  • Nyújtsd előre a nyakad és a fejed biccentsd enyhén előre: ez kissé természetellenesnek tűnhet, de ezzel elkerülheted a toka-effektust.
  • Mutass egy kis kulcscsontot, játssz a vállaiddal: kicsit fel, le, előre vagy éppen hátra.
  • Ne fixáld a szemed a kamerába; néha nézzetek el, majd vissza, így a tekintet sokkal természetesebb lesz. Gondoljatok valami kellemesre, hiszen ez az esküvőtök, életetek legszebb napja!

A legszebb ruha és smink sem javít a rendezetlen,
vagy éppen elszíneződött fogsoron!

Ahogyan a helyszínnel vagy a ruhánkkal kapcsolatban, úgy a fogaink esetében is idejében el kell kezdenünk a szükséges előkészületeket. Érdemes minimum fél évvel az esküvő előtt konzultálni egy fogorvossal, hiszen ez az az időintervallum, ami gyakorlatilag bármilyen probléma esetében elég lehet.

Nézzük sorban, hogy mikor és mivel érdemes szakemberhez fordulni a ragyogó mosolyra vágyó, esküvőjüket tervező pároknak:

Szeretnél még többet megtudni a fogszabályozásról? Most összegyűjtöttük minden cikkünket a témával kapcsolatban, hogy a lehető legtöbb információ birtokába juthasson! Kattints ide!