Dr. Láda Erika

Dr. Láda Erika 2015-ben csatlakozott a Madenta Fogászati Központ csapatához mint fogorvos rezidens. 

Szakmai tapasztalat

Diplomáját a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte 2012-ben, majd 2015-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tett a Semmelweis Egyetemen.

Szakmai érdeklődésének középpontjában a konzerváló fogászat áll, ezen belül szívesen foglalkozik mind az esztétikus tömésekkel korrigálható, mind a különböző fogpótlási lehetőségekkel helyreállítható esztétikai és funkcionális hibák orvoslásával. Rendszeresen vesz részt szakmai kongresszusokon és továbbképzéseken, hogy a legmodernebb eljárásokat alkalmazza munkája során. Angol, német, valamint spanyol nyelvtudásának köszönhetően a külföldi páciensek is bizalommal fordulhatnak hozzá.

Hitvallás

A fogászat területén sikerült megtalálnia azt a hivatást, melyben egyaránt ötvöződik a gyógyítás és az alkotás öröme. Számára a legfontosabb, hogy a betegei bizalommal térjenek vissza hozzá és minden alkalommal mosollyal távozzanak. A gyors, precíz és gördülékeny munkát egy nagyszerű csapat segíti, melynek, ahogy mondja, öröm a tagja lenni. Munkája során fontosnak tartja, hogy megismerje leendő pácienseit, hiszen véleménye szerint kölcsönös bizalom és összhang nélkül nem jöhet létre tökéletes eredmény. Boldoggá teszi, mikor egy eleinte szorongó páciens pár alkalom után már teljes magabiztossággal jön el a kezelésre. Orvosként hisz abban, hogy ha időt fordít rá, hogy elmagyarázza, mit miért csinál, az elért eredmények is látványosabbak és örömtelibbek lesznek.

Szakmai fejlődés

Dr. Láda Erika kiemelt érdeklődést mutat a mosolytervezés iránt és szeretne a jövőben széleskörű tapasztalatot szerezni ezen a területen. Úgy gondolja, hogy ezzel a módszerrel el lehet érni, hogy az elkészült fogpótlások nemcsak kifogástalan funkcióval és minőséggel rendelkezzenek, de tökéletesen harmonizáljanak a páciens arcával és személyiségével is.

Hobbi

Dr. Láda Erika több éve dolgozik önkéntesként a Vakvezető Kutyaiskolában, azzal a szándékkal, hogy a látássérültek mielőbb segítőkutyához jussanak: két hónapos koruktól egy éves korukig neveli a vakvezető „ebpalántákat” és adja meg nekik a szükséges alapozást a majdani kiképzéshez. Mindemellett szeret túrázni és utazni. Vágya, hogy a világ eldugott pontjain ismerkedjen kultúrával és gasztronómiával.