2017-ben szereztem fogászati asszisztens képesítésemet, 2020 óta vagyok a Madenta csapatának tagja. Klinikai fogászati higiénikus tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet képzésén szereztem 2019-ben, ezt megelőzően két aktív évet töltöttem el szájsebészeti asszisztensként. Jelenleg egészségtudományi tanulmányokat folytatok a Semmelweis Egyetemen.

 

A dentálhigiéniai kezelések során fontosnak tartom a precizitást. Minden esetben törekszem a fájdalommentességre és pácienseim komfortérzetének megtartására.

Munkám lényeges eleme az edukáció: a kezelések alkalmával átbeszéljük a páciens szájápolási szokásait és ennek függvényében, természetesen az anatómiai adottságokat is maximálisan figyelembe véve, közösen egy személyre szabott rutint alakítunk ki számára.

Mindenkit arra bátorítok, hogy kérdezzen – rossz kérdés nincs. Örömmel segítek elsajátítani a helyes fogmosás, szájápolás technikáit egyénre szabva. Nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra. Munkámat örömmel és alázattal végzem.

Célul tűztem ki, hogy a hozzám érkező páciensek ne csak fogkőtől és elszíneződésektől mentes fogsort kapjanak a kezelés eredményeként, de kellemes fogászati élményekkel gazdagodva, hasznos szájhigiénés ismeretekkel felvértezve távozzanak tőlem.